VIDEO / Valentina Pelinel şi fiul cel mare al lui Cristi Borcea, primul interviu împreună. Patrick: "Am învăţat să fiu mult mai matur"

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel şi Patrick Borcea © captură video

Valentina Pelinel şi fiul cel mare al lui Cristi Borcea au oferit primul interviu împreună! Patrick Borcea face dezvăluiri, în premieră, despre relaţia cu iubita tatălui său, despre preluarea afacerilor familiei, dar şi despre cum a fost întreaga perioadă în care nu l-a avut alături pe părintele său.

Citeşte şi - Schimbările prin care a trecut Valentina Pelinel! Cum a ajuns independentă de la vârsta de 16 ani

De asemenea, Patrick Borcea a vorbit despre relaţia pe care o are cu Valentina Pelinel, actuala iubita a tatălui său, Cristi Borcea. 

Citeşte şi - Milan a împlinit doi ani, dar Valentina Pelinel şi-a sărbătorit fiul singură: "I-a simţit lipsa tatălui"

"El (n.r. Patrick) si-a dorit mult de tot acest loc pentru că el este un împătimit al sportului, dar mai ales al fotbalului ca şi tatăl lui şi şi-a dorit finalizarea acestui proiect... el se simte în mediul lui, e ca peştele in apă", a spus Valentina Pelinel. 

"Eu nu cred că sunt în măsură să-i dau ei sfaturi, poate să primesc sfaturi de la ea pentru ca este mult mai experimentată decat mine şi sper să fie o locaţie de succes... dar să ştii că ne sfătuim pentru că noua genraţie poate ştie lucruri pe care nu le ştiu eu. (...) Vă daţi seama ca a fost foarte dificil, suntem foarte apropiaţi, cum am zis, şi sperăm să treacă cât mai repede. Şi cu această perioadă dificilă am învăţat să fiu mult mai matur şi să fiu mult mai activ şi m-am dezvoltat foarte mult. (...) Eu cu mama am o relaţie mai mult de prietenie decât mamă-fiu şi vorbim foarte mult", a spus Patrick Borcea. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro