VIDEO / Vedetele au plecat în Laponia, țara lui Moș Crăciun! "M-am pierdut vreo 6 ore într-o rezervaţie de urşi"

Vedetele au plecat în Laponia, țara lui Moș Crăciun © Captură video

Călătorie de basm în ţara lui Moş Crăciun. Diana Enciu şi Adina Halas s-au urcat în avion şi au plecat la peste 3,000 de kilometri distanţă. Mai exact, în Laponia.  

Un tărm de poveste unde visele se împlinesc! Spiriduşii Moşului au fost foarte primitori şi au chemat vizitatorii în căsuţa lor. Dar asta nu e tot! Vedetele noastre poftită din plin de vacanţă aşa că mers să vadă renii. 

 Tot timpul anului, Moşul construieşte jucării pentru cei cuminţi, ajutat de spiriduşi. Încearcă să respecte cât mai exact scrisorile pe care le primeşte. Aşa că Diana Enciu a găsit cea mai lungă scrisoare care este din România, potrivit Antena Stars. 

"Prin pădure noaptea nu am mai fost de când m-am pierdut când eram în liceu într-o excurise. M-am pierdut vreo 6 ore într-o rezervaţie de urşi, de lupi aşa că am exerciţiu, dar prin zăpadă chiar nu am mai fost. Cu auroră sau fără experienţă de asta nu am mai avut niciodată. Nu am fost niciodată fan zăpadă sau fan stat în nautră iarna, dar nu e rău deloc", spune Diana.

O aşa experienţă să tot ai! Dar haideţi să vedem cât trebuie să scoţi din buzunar ca să ajungi în ţara Moşului.O astfel de excursie costa în jur de 4000 de euro În preţ, sunt incluse zborul, cazarea la un hotel de patru stele, plimbările cu sania trasă de husky şi, bineînţeles, vizita acasă la Moş Crăciun.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro