VIDEO / Veşti triste pentru fanii celebrei artiste! Marina Voica, la un pas de moarte!

© Facebook

Marina Voica a fost la un pas de moarte, după ce a mâncat naftalină. A fost transportată la spital, iar medicii au intervenit de urgenţă. Artista a povestit la Antena Stars momentele de coşmar prin care a trecut.

Episodul trist prin care a trecut îndrăgita artistă, Marina Voica, nu s-a întâmplat acum, ci pe vremea când era un copil. Deşi au trecut mulţi ani, amintirea momentului a rămas la fel de dramatică. Marina Voica a povestit la Antena Stars despre acel episod dramatic.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Marina Voica, provocarea vieţii ei! Artista a învăţat să conducă tancuri de război la 80 de ani

"Eram la şcoală şi tata care ne-a umplut de instrumentele muzicale pe toate le-am avut. Mi-a lipsit numai pianul. Şi a cumpărat un pian extraordinar de mahon, foarte valoros. Şi trebuia să punem naftalină ca să nu-l mănânce moliile că s-a întâmplat în alte cazuri. Şi atunci, el făcea treaba asta să nu se pună moliile, naftalina era pe masă, mama ne pregătea micul dejun cu chefir şi fratele care putea să mănânce numai când citea.

 În iaurt, totdeauna puneam zahăr. Şi eu la fel ştiu, uitându-mă la el. Până la urmă, tata şi-a dat seama că, de fapt, noi am pus în loc de zahăr această naftalină. Mama a spus aşa: dacă copiii mor, moare şi ea. Şi a luat şi ea toată naftalina şi a băut-o. Şi pe urmă am chemat salvarea, ne-au făcut, ne-au curăţat de toată porcăria asta şi nu e nimic caraghios. Mama era să-l omoare pe tata. Nu l-a iertat toată viaţa că era să... Asta e tot!", a spus Marina Voica la Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro