VIDEO / Victor Slav îi trimitea mesaje Biancăi Drăguşanu în aeroport, înainte de plecarea în Asia: "Uite, primesc încontinuu"

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu © Captură video

Bianca Drăguşanu a plecat în "Asia Express" cu inima cât un purice! Vedeta a început să se teamă încă din aeroport. Între timp, primea mesaje încontinuu de la Victor Slav, care petrecea timp cu fiica lor, Sofia.

Victor Slav i-a trimis o mulţime de imagini cu el şi Sofia. Bianca Drăguşanu a început imediat să se gândească la cât de mare va fi dorul de fiica ei. 

"Va fi greu fără Sofia. tocmai am primit de la Victor poze. Uite, primesc încontinuu. Acum mi le trimite. Acolo nu o să am timp. M-am gândit la toate posibilităţile. Toate echipamentele sportive, toţi adidaşii mei, 11 perechi. Vreo 20 de bustiere, vreo trei costum de baie, multe farduri, strictul necesar. (...) O dată la patru zile sun pe toată lumea", a spus Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu o are alături pe sora ei şi se bazează foarte mult pe ea. 

"Sunt destul de disciplinată, dar faptul că sunt cu sora mea am un bonus de înţelegere. Vă iubesc! (...) Ce caut eu acolo? Nu ştiu dacă mai e cineva îmn stare de panică. Îmi vine să zic că am făcut o alergie la umiditate", a mai spus Bianca Drăguşanu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro