VIDEO / Visa să se mute în casa ei cea nouă, dar nu s-a întâmplat! Ruby, în culmea disperării: „M-a pus naiba să caut fel și fel de nenorociri!”

+4 click pentru
galerie

Ruby © Instagram

Deși spera să se mute în noua casă cât mai repede, Ruby este acum în culmea disperării! Lucrările nu sunt finalizate încă, așa că focoasa brunetă nu se poate bucura prea curând de confortul propriei sale locuințe.

Ruby caută disperată în tot Bucureștiul piesele care lipsesc din baia sa, iar totul a intrat într-o cursă contra-cronometru. În cadrul unui interviu acordat pentru „Xtra Night Show”, Ruby a povestit cum merg lucrările în triplexul său, dar și ce anume o împiedică să se mute în noua sa locuință. 

CITEȘTE ȘI - FOTO / Ruby, atingeri în zonele intime, în fața oglinzii: „Cu mâna la...”

„Nu găsesc deloc ce îmi doresc, sper să am noroc aici. Sunt în căutare de niște plăci marmurate pentru tot peretele, dar nu găsesc un loc unde le pot vedea, pentru că una e în realitate, alta e în fotografii. Este mult mai greu tocmai din cauza faptului că nu mă pricep foarte bine, pentru că nu știu unde să caut și caut fel și fel de chestii, prin stânga și prin dreapta. Eu credeam că o să mă mut în două săptămâni, mă gândeam că este mult mai simplu, dar nu...
M-a pus naiba să caut fel și fel de nenorociri, pe care abia le găsesc.

Sunt foarte norocoasă, dar am și căutat foarte mult. Nu este bine să ți se pună pata așa de la început. La mine în baie vreau așa detalii aurii, dar și negru, efectul marmurat...M-am documentat cât de cât, pentru că oamenii profită de naivitatea mea dacă mă văd că nu știu ce vreau. Am trei băi, iar pe una dintre ele o vreau în negru și leopard, e culoarea mea preferată, una va fi neagră. Băile sunt foarte mici și tocmai pentru că sunt mici, vreau să fie foarte frumoase. Doar în una singură încape o cadă. 

De când cu apartamentul ăsta, nu mai știu de capul meu, alerg și nu am nici carnet de șofer. Am pus mâna și pe trafalet, dar am o echipă de băieți drăguți care fac treabă foarte bună. 
Nu e nimic terminat, s-au amânat lucrările cu totul, e un șantier pustiu. Eu închid noaptea ochii și văd așa toată casa și abia aștept să fiu acolo, mi-am dorit foarte mult să am casa mea. 
Casa mea nu e mare, e pe trei nivele, are 114 metri utili.

Eu am animale multe, am o terasă. În noua casă vor fi opt animale!
În copilărie, mamaia îmi spunea că Ceaușescu e fratele ei, iar eu mergeam la școală și mă lăudam cu așa ceva. Iubitul meu nu e de acord cu animal print în casă, cu auriu.
M-am gândit pentru el, la o toaletă de-aia turcească...îl învăț cu greu! Sunt foarte fericită cu alegerile din casă, mi se pare că eu lipsesc din baia aia acum”
a povestit artista, la Antena 1.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro