VIDEO / Vulpița cea virală a devenit Vulpița cea.. orientală! Veronica, mișcări senzuale într-un costum minuscul! Reacția lui Viorel când și-a văzut soția: ”Fetițo, o să vezi tu” 

VIDEO / Vulpița cea virală a devenit Vulpița cea.. orientală! Veronica, mișcări senzuale într-un costum minuscul! Reacția lui Viorel când și-a văzut soția: ”Fetițo, o să vezi tu” © captură video

Gata, s-a terminat.. șmecheria! Vulpița cea virală a devenit Vulpița cea.. orientală! Veronica și-a mișcat șoldurile în cel mai senzual mod, într-un costum minuscul! Ce reacție a avut Viorel când și-a văzut soția?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Veronica e bună la toate, dar mai ales, la dans. Tânăra din Blăgești a surprins pe toată lumea, după ce a apărut în platou la ”Acces Direct” într-un costum minuscul oriental, căci sânii voluptoși ai Vulpiței, au ieșit imediat în evidență. Ehe, și dacă ar fi toată lumea de acord cu asta, bine ar fi. 

Da, da, ne referim la Viorel, care a fost foc și pară pe soția lui! În momentul în care a văzut-o pe Veronica costumată, Viorel nu a mai suportat și a părăsit platoul ”Acces Direct”, însă, nu oricum, ci cu amenințări la adresa Vulpiței. 

”Pa. Niciun act. Fetițo, o să vezi tu”, a zis Viorel plin de nervi. Și așa cum vă așteptați, Veronica nu a fost deloc deranjată de faptul că soțul ei a părăsit platoul, dorindu-și să danseze în continuare. 

”Ciao, la bella! Ciao”, sunt cuvintele pe care Veronica i le-a adresat lui Viorel, în timp ce-l ușuia cu mâna. ”Nu se dansează”, a zis imediat Viorel. Însă, dorințele bărbatului nu sunt mai presus decât talentul soției, așa că, Vulpița cea virală s-a transfprmat imediat în Vulpița cea.. orientală și i-a înnebunit pe toți cu formele sale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro