VIDEO / Vulpiţa îi spune adio lui Viorel: „Eu divorţez de soţul meu”. Cum a reacţionat bărbatul

Vulpiţa îi spune adio lui Viorel © Arhiva

Au devenit faimoşi după ce au apărut la TV pentru a reclama faptul că ea a fost violată. De atunci şi până în ziua de azi, povestea Vulpiţei şi a lui Viorel ţin cu sufletul la gura, seară de seară, o ţară întreagă.

Astfel, din oameni simpli de la ţară, Vulpiţa şi Viorel au devenit persoane publice. Lumea îi recunoaşte peste tot pe unde merg, iar conturile de socializare ale femeii au deja mii de urmăritori.

Pe lângă contul de Facebook şi Isntagram, acum Vulpiţa are şi cont TikTok. Tânăra este extrem de activă în mediul online, fie că postează video-uri prin care îşi salută fanii, ori momente din emisiuniune, Vulpiţa este extrem de apreciată de cei care o urmăresc.

Ba mai mult, celebra Vulpiţă are o mulţime de video-uri în care se rupe pe manele, dar cel mai controversat este cel recent postat pe pagina sa de TikTok.

În ultimul video, Vulpiţa, deşi era alături de Viorel, le-a transmis fanilor, cu zâmbetul pe buze, că se desparte de soţul ei.

"Vezi că eu divorțez de soțul meu! Care vreți să mă luați?" , a fost mesajul transmis de Vulpiţă.

Deşi, Viorel stătea liniştit lângă soţia sa, zâmbitor la camera, bărbatul făcea semne disperate că ceea ce spune Vulpiţa nu este adevărat.

Însă, se pare că tânăra nu glumeşte, ci este pusă pe fapte mari, căci a ţinut să repete ce dorinţă are, dar şi să sublinieze faptul că şi Viorel îşi doreşte o altă femeie.

"Ba da, minte, și el vrea pe alta", a adăugat Veronica. 

Rămâne de văzut dacă va fi sau nu aşa cum îşi doreşte Vulpiţa. Cert este că până la acel moment, dacă va veni, soţii Stegaru se bucură în continuare de celebritatea pe care au căpatat-o odată cu apariţia lor în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

@veronica_vulpita_oficial

#veronicavulpita #vulpita #accesdirect #viorel #veronica

♬ sunet original - veronica_vulpita_oficial

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro