VIDEO / Vulpița, pregătită să-l părăsească pe Viorel definitiv?! Tatăl Veronicăi: ”O iau acasă, ce să-i fac altceva?”

VIDEO / Vulpița, pregătită să-l părăsească pe Viorel definitiv?! Tatăl Veronicăi: ”O iau acasă, ce să-i fac altceva?” © captură video

Pe cât de emoționantă a fost întâlnirea dintre Vulpița și tatăl său, pe atât de duă a fost dacă aducem în discuție căsnicia tinerei din Blăgești cu Viorel! Oare este pregătită Veronica să-și lase soțul? Se întoarce acasă cu tatăl său? 

Bucurie de nedescris pentru Veronica. Tânăra din Blăgești s-a întâlnit cu tatăl său după patru luni, așteptând acest moment din clipa în care a plecat de acasă. Vizibil emoționată, Vulpi a izbucnit în lacrimi și și-a strâns părintele în brațe. Toate bune și frumoase până în momentul în care discuția a ajuns la Viorel. 

Tatăl Veronicăi susține că Viorel nu este bun pentru fata ei, fiind pregătit oricând să o ia înapoi acasă. ”Dacă și-o găsi serviciu, să stea aici, dacă nu, na, o iau acasă, ce să-i altceva? Ea s-a schimbat, dar el nu s-a schimbat. La dânsul mai trebuie lucrat mult, ani de-a rândul”, susține tatăl Vulpiței. 

În plus, bărbatul nu mai vede rostul căsniciei cu Viorel. ”Pentru el contează doar banii. Să-i plătim pensia alimentară și na.. Nu, nu-o mai văd căsătorită cu el. M-a sunat sâmbătă dimineață.. Nu vreau să vorbesc cu el. Mi-a zis să-i dau aragazul înapoi, lucrurile, tot. Păi de ce le-a a dus la mine?”, a completat el. 

Își susține fiica și consideră că Viorel nu mai este potrivit pentru ea. Din cauza faptului că nu vrea să muncească, tatăl Vulpiței susține că soțul o trage în jos. 

”El nu ar trebui să fie stăpân. El este un om și ar trebui să muncească. Ea se luptă pentru un ban și el ce face acum, îi dă cu piciorul! Păi ce fel de treabă e asta? Nu-i convine, să plece acasă. Eu susțin fata în continuare. Dacă are nevoie de bani, să spună, oricând”, a mai zis tatăl Vulpiței. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro