VIDEO / Vulpița și Viorel, amenințați cu moartea! Soții Stegaru se tem pentru viața lor. “M-a amenințat că-mi rupe oasele”

VIDEO / Vulpița și Viorel, amenințați cu moartea! Soții Stegaru se tem pentru viața lor. “M-a amenințat că-mi rupe oasele” © captură video

O nouă zi, un nou episod din Vulpița și Viorel! Soții Stegaru au fost amenințați cu moartea. Ce susțin cei doi despre telefonul primit de Viorel? 

După ce ieri a lansat o piesă alături de Maria Constantin, fericirea lui Viorel a fost umbrită imediat de un telefon primit în noapte, în care a fost amenințat cu moartea. Totodată, soțul Vulpiței susține că erau mai multe persoane care au început să-l înjure. 

”Am primit un telefon aseară, după ce am plecat de aici, tot insista până când m-am enervat și am răspuns să văd ce vrea. Când a început să spună.. Toate prostiile. Câți erau acolo, nu știu! Tot spune că atunci când o să merg la Blăgești.. așa... și înjurături.”, susține Viorel.

De asemenea, soțul Vulpiței a declarat că ar fi vorba despre un băiat din sat, care lucrează la primărie. ”Nu erau acasă, erau la un magazin sau un bar ceva. Și ce au zis, hai să o facem, hai să spunem. Băiatul mi-a spus: ”Dacă vrei să scapi de Marian, spune ce sumă dai”. Vă spun asta pe cinste. Le-am zis să-și vadă de treabă!”, a mai zis el. 

Așa cum ne-a obișnuit, Viorel nu s-a lăsat cu una, cu două și l-a sunat pe cel care l-a amenințat: ”I-am zis: ”Băi, ce spui, cred că.. o să se afle până la urmă ceva. E un băiat din sat, de 14-15 ani. L-a pus cineva să sune și au intervenit alții pe numărul lui, mai în vârstă. Nu pot să dau nume. Începe cu F!”

Viorel este de părere că s-a creat această situație deoarece lumea din sat îl invidiază datorită succesului pe care l-a avut după ce a lansat piesa. ”Au o invidie, ceva. Ce-or spune: ”Au plecat, uite ce fac acolo”?”, susține Viorel. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro