VIDEO / Vulpița și Viorel au dormit separat! Rafelo, deranjat de comportamentul lui Viorel: ”În loc să o faci să zâmbească”

VIDEO / Vulpița și Viorel au dormit separat! Rafelo, deranjat de comportamentul lui Viorel: ”În loc să o faci să zâmbească” © captură video

Iubire cu năbădăi între Vulpița și Viorel! După ce s-au certat și împăcat de sute ori, acum, soții Stegaru au ajuns să doarmă separați! Deranjat de comportamentul lui Viorel, Rafaelo s-a simțit nevoit să intervină și l-a tras la răspundere pe soțul Veronicăi! 

Povestea dintre Vulpița și Viorel continuă să ne surprindă, însă, deloc plăcut, căci, relația dintre cei doi scârțâie din ce în ce mai tare. Soții Stegaru nu mai dorm împreună, iar azi, s-au întâlnit pentru prima oară în platoul emisiunii ”Acces Direct”. În plus, cei doi au stat la distanță și nu au schimbat mai mult de două-trei vorbe. 

După cum bine știți, ieri, Rafaelo a încercat să-i împace pe cei doi, însă, eforturile lui au fost în zadar. Astăzi, enervat de comportamentul soțului Veronicăi, Rafa nu a mai tăcut și l-a tras la răspundere pe Viorel. 

”Văd că tu stai la trei metri distanță. Ieri erați unul lângă altul. Parcă zâmbește că e la distanță. În loc să o faci să zâmbească, Viorele. Ce am vorbit eu cu tine? Cum te-ai comportat cu ea? Ai fost ok măcar? Sper că da.. Să zicem că da”, a zis Rafa. 

Nici răspunsul lui Viorel nu a întârziat să apară. ”Să zicem că da, să sperăm că nu. Ieri cine a mai văzut-o ca să stăm de vorbă?”, a zis Viorel, acuzând-o în același timp pe Vulpița că l-a sunat cu număr privat: ”Doamna Mirela, avem o problemă. Ea m-a sunat cu număr privat. Am dovezi”

Imediat cum a auzit ce acuzații i se aduc, Vulpi a reacționat: ”Nu te-am sunat. Ai zis că ai pe alta. Nu te-am sunat de șase ori. De ce minți?”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro