VIDEO/Anamaria Prodan îmbracă din nou rochia de mireasă. Cât de bine arată impresara la aproape 50 de ani

Anamaria Prodan îmbracă din nou rochia de mireasă. Cât de bine arată impresara la aproape 50 de ani © instagram

Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase și de succes femei din România, pentru ea luxul fiind la ordinea zilei.

Deși se apropie de o vârstă venerabilă, Anamaria Prodan nu se dă înlături de la nimic, nici măcar de la a îmbrăca, din nou, rochia de mireasă.

"Probez rochii de mireasă pentru a doua mea nuntă. Dar cu același soț.", a spus Anamaria, în cadrul emisiunii Prețul succesului, de pe Antena Stars.

Frumoasa impresară a pozat pentru o cunoscută revistă dedicată mireselor iar pentru acest lucru a fost nevoită să probeze mai multe modele, unele de prințesă, iar altele...mai sexy.

Mai mult, în urmă cu doar câteva zile, Anamaria a fost și model, împreună cu fiica ei, Rebeca, pentru nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Cele două au purtat creațiile celebrului designer de modă, în cadrul unei prezentări, la Paris.

Ce face Anamaria Prodan când crede că nu o vede nimeni

De-a lungul lunilor în care a filmat pentru show-ul pe care îl are împreună cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, Anamaria a cam tras chiulul de la diete.

Ba chiar și operatorii au observat când Anamaria se furișa sau chiar aștepta să se închidă camerele pentru a putea mânca ceva "nepermis".

Totuși, după ficare masă mai copioasă, vedeta se duce fuga la nutriționist și se spovedește mai ceva ca la biserică.

La ultima verificare, Anamaria Prodan arată la fel de bine ca întodeauna, laudele celor din jur fiind nelipsite.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro