VIDEO/Andreea Marin, ajutor pentru persoanele din carantină! Cum se protejează vedeta de coronavirus: "Nu este o joacă"

Andreea Marin, ajutor pentru persoanele din carantină! Cum se protejează vedeta de coronavirus: "Nu este o joacă" © instagram

Andreea Marin a hotărât să devină solidară cu cei care se află în această perioadă izolați la domiciliu sau în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta consideră că, pe cât de grea este perioada cu care ne confruntăm zilele acestea, pe atât de benefică poate să fie pentru viitor.

"Este într-un fel o lecție extrordinară ce se întâmplă. O trezire, pentru fiecare dintre noi. Sper ca fiecare să vadă ce e de văzut și să audă ce e de auzit zilele acestea.", a declarat Andreea Marin, la emisiunea Răi da' buni, de pe Antena Stars.

"Eu cred că oamenii care nu o să învețe lecția solidarității aceste zile, nu o vor învăța niciodată. (...) Ce este mai rău în oameni iese la suprafață în această perioadă.", este de părere fosta prezentatoare.

De asemenea, Andreea Marin laudă eforturile cadrelor medicale care se zbat să trateze pacienții, dar și să oprească răspândirea virusului.

"Jos pălăria pentru personalul medical care e acum în linia întâi și am tot respectul pentru acești oameni. Mulți dintre ei se luptă cu boala pacienților lor cu mâinile goale, nefiind protejați.", mai spune vedeta.

Cum îi ajută "Zâna Surprizelor" pe cei aflați în dificultate

Andreea Marin este implicată în mai multe proiecte caritabile, acesta fiind unul dintre cele mai noi, acela de a oferi ajutoare pentru cei care se chinuie în această perioadă de criză.

"Mâine este primul convoi cu care vom livra ajutoare. În această primă tranșă avem un milion de litri de apă plată, avem aproape două tone de produse de igienă, kit-uri de igienizare, apoi 30 de paleți de iaurt, ceai, carne, produse proaspete, cafea, semințe, migdale, smoothie-uri. Mâine nu ajuns dar la următorul transport vom livra botoși de plastic, combinezoane, măști, avem în plan să aducem și așternuturi, prosoape.", explică Andreea.

"Ajutorul este pentru pentru cei din carantină, pentru persoane vulnerabile, oamenii străzii, persoane cu handicap, persoane cu nevoi speciale, persoane cu mulți copii, aflați în centre speciale, pentru cei izolați. Și dacă nu îi ajutăm, ei vor fi purtătorii care îi vor îmbolnăvi și pe ceilalți, nu este o joacă.", a mai adăugat fosta prezentatoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro