VIDEO/Serghei Mizil, autoizolat de urgență! Ce simtome prezintă omul de afaceri: "Se sperie lumea de mine"

VIDEO/Serghei Mizil, autoizolat de urgență! Ce simtome prezintă omul de afaceri: "Se sperie lumea de mine" © facebook

Serghei Mizil nu se află în cea mai bună stare, motiv pentru care a luat decizia de a se autoizola la domiciliu. Perioada aleasă însă, dă de gândit, mai ales că acuză niște simptome care nu prea duc la gânduri bune.

Carismaticul om de afaceri spune că resimte niște dureri în gât, dar și accese de tuse puternică. Deși acestea ar putea fi considerate simptome de coronavirus, Mizil este convins că nu are nimic legat de virus.

"Cred că am exagerat cu fumatul, că eu nu fumam și m-am apucat brusc de fumat.", a declarat Serghei Mizil, la emisiunea Răi da' Buni, de pe Antena Stars.

"Nu e normal să mergi să tușești unde sunt 10-20 de persoane, nu e civilizat.", mai spune excentricul afacerist.

Serghei Mizil, foc și pară pe românii care se întorc din străinătate

În contextul pandemiei de coronavirus care a lovit întreaga planetă, foarte mulți români care au decis să își facă un viitor în străinătate, s-au întors înapoi în România.

Din acest motiv, Serghei Mizil s-a arătat extrem de supărat pe acei români care, deși cunosc situația din țară, au hotărât să revină, conștienți fiind că ar putea aduce cu ei și virusul de care se ferește toată lumea.

Astfel, afaceristul a postat pe contul lui de Facebook un filmuleț în care își exprimă toată nemulțumirea la adresa conaționalilor plecați prin alte țări.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro