O vezi în fiecare seară la tv, dar nu ştii care este marea durere a vieţii ei. Vika Jigulina a spus tot. "Mi-a fost greu, că eram un copil singur"

+3 click pentru
galerie

O vezi în fiecare seară la tv, dar nu ştii care este marea durere a vieţii ei. Vika Jigulina a spus tot. "Mi-a fost greu, că eram un copil singur" © Foto: Instagram

O vezi în fiecare seară la tv, dar puţină lume ştie detalii despre viaţa ei. Vika Jigulina este cea mai cunoscută DJ-iţă din România, însă nu i-a fost uşor să ajungă aici.

Vika Jigulina a fost invitată la "Star Matinal" de la Antena Stars, unde a vorbit despre lucruri nemaiştiute din viaţa sa. Vedeta a ajuns în România când avea 15 ani, iar cel mai greu i-a fost când s-a văzut singură nu doar într-un oraş nou, ci şi într-o ţară nouă.

Vika Jigulina a precizat că nu voia să stea foarte mult timp aici, însă situaţia a fost de aşa fel încât au trecut ani buni de când s-a mutat în România, aici unde a întâlnit şi marea dragoste.

"Părinţii m-au susţinut, am fost un copil libertin, niciodată nu mi s-a interzis să fac muzică. Am făcut şi sport, gimnastică de performanţă, dar am avut o traumă la 11 ani şi nu am mai putut să continui. Plus că nu puteam să mă dezvolt că trebuia să plec din Moldova şi posibilităţile erau reduse. În România mi-a fost greu că eram un copil singur, la 15 ani, departe de casă, fără părinţi şi surori. Tatăl meu locuieşte în Moscova, iar mama nu a vrut să plec cu el, iar mie mi s-a pus problema să aleg cu cine vreau să stau şi am zic că niciunde. O verişoară de-ale mele era în România şi am ales să vin aici", a spus Vika Jigulina.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro