Vine poliţia şi ne ia! Cei mai celebri manelişti au probleme mari cu legea

+3 click pentru
galerie

Sunt celebri, iar muzica lor este ascultată pe la mai toate petrecerile, însă, asta nu i+a scutit să nu ajungă şi în vizotul oamenilor legii.

Sunt celebri, iar muzica lor este ascultată pe la mai toate petrecerile, însă, asta nu i-a scutit să nu ajungă şi în vizorul oamenilor legii. Duşmanii şi poliţia, aşa cum spun ei în mai toate melodiile, le dau de furcă maneliştilor. Şi acest lucru nu se întâmplă doar în videoclipurile care fac senzaţie pe intenet, ci şi în viaţa de zi cu zi.

Astfel, mulţi dintre maneliştii care se află acum în topuri au trecut pe la secţia de poliţia, fiind cercetaţi sau acuzaţi de diverse infracţiuni.

Tzanca Uraganu a fost prins, în urmă cu ceva vreme, la volanul maşinii de lux pe care o conduce, dar fără asigurare. Mai mare ruşinea pentru Andrei Velcu, pe numele său real. Deşi conduce un Rolls Royce extrem de scump, se pare că Tzancă nu a mai avut bani şi pentru aigurare.

Şi pentru că este un manelist de talie mondială, Tzancă nu a mai ţinut cont de acest aspect şi a urcat fără asigurare la volanul bolidului de lux. Doar că, ghinionul a fost de partea lui. Oamenii legii din Ploieşti l-au oprit pe artist după ce acesta a tăiat linia continuă. Pnetru fapta sa, Tzanca Uraganu a fost amendat şi a rămas fără numerele de înmatriculare. Mai mult decât atât, pe numele artistului a fost deschis un dosar pentru tentativă de mituire a unui poliţişt.

Dani Mocanu, un alt manelist celebru, a dat de bucluc şi a ajuns pe mâna poliţiştilor, din nou. Nu este pentru prima dată când artistul are probleme cu legea. Acesta fiind un lucru deja ştiut, mai ales că artistul îşi cântă viaţa, iar videoclipurile sale sunt extrem de sugestive.

În luna septembrie a anului 2019, Dani Mocanu a fost săltat de mascaţi chiar din curtea casei sale.

Incidentul a avut loc chiar de ziua artistului. Însă, oamenii legii nu au ţinut cont de acest aspect şi, din cauza unei melodii, Dani a fost ridicat, după ce a fost reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

„Consolidează atitudini misogine și legitimează o cultură a violului și violenței îndreptate împotriva femeilor prin versurile sale și prin videoclipul realizat”, se arată în reclamație.

Şi în urmă cu trei ani, manelistul a fost reţinut de DIICOT. Atunci Dani Mocanu a fost implicat într-un dosat de proxenetism.

Un alt manelist care a ajuns în vizorul poliţiştilor este Sorinel Puştiu. În 2009, manelistul a fost înjunghiat în picior, într-un supermarket. Atunci a depus plângere precizând că este vorba despre o răzbunare a duşmanilor, dar, ulterior, acesta şi-a retras+o.

Vedeta Banatului, Monică Lupşa, are şi el dosar penal, după ce a fost prins de poliţişti în comă alcolică, la volanul maşinii sale de lux. Celebrul manelist a leşinat la semafor, din cauza stării de ebrietate în care se afla.

Adi de la Vâlcea a rămas fără permis auto, după ce a fost surprins de camerele radar conducând cu 107 kilometri pe oră în localitate. Pentru că nu s-a conformt regulilor şi a condus cu permis auto suspendat, Adi de la Vâlcea s-a ales şi el cu dosar penal.

Regele manelelor, Florin Salam, a fost si el audiat în dosarul "Cocaină pentru manelişti", dar şi ca martor într-un dosar care se cerceta pentru şantaj, camată şi proxenetism.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro