Viorel Cataramă spune că are simptome de coronavirus, Adina Alberts îl contrazice: „Se simte bine!”

Viorel Cataramă spune că are simptome de coronavirus, Adina Alberts îl contrazice © Arhivă

După ce a spus că se autoinfectează cu coronavirus pentru a dovedi că acesta nu este atât de periculos, Viorel Cataramă a explicat că deja are simptome de COVID-19. Doar că, surpriză, soția acestuia îl contrazice și spune că, în timpul în care l-a monitorizat telefonic, s-a simțit foarte bine.

Medicul Adina Alberts a oferit noi detalii despre starea lui Viorel Cataramă, după ce afaceristul a vizitat o comunitate din Bărbulești, acolo unde a îmbrățișat oameni infectați. Deși afaceristul susținea ieri că deja prezintă simptome, precum dificultăți de respirație, soția lui îl contrazice.

„El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanșa de interviuri. Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom ști mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauție pentru că nu știm destule”, a explicat Adina Alberts, la RomâniaTV.

Viorel Cataramă vrea să se autoinfecteze

Afaceristul declara zilele trecute că vrea să demonstreze că noul coronavirus nu este atât de periculos încât să necesite închiderea oamenilor în case cu săptămânile. În acest sens, a mers în focarul de COVID-19 din comuna Bărbulești și i-a îmbrățișat pe oamenii de acolo.

„Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieși din mine așa cuma intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile”, a susținut Viorel Catarmă, recent.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro