Viorel Lis a ajuns de urgenţă la spital. În ce stare se află fostul edil. "E o boală aşa parşivă"

+3 click pentru
galerie

Viorel Lis a ajuns de urgenţă la spital. În ce stare se află fostul edil. "E o boală aşa parşivă" © Facebook

Clipe grele, astăzi, pentru Viorel Lis. Fostul edil a ajuns de urgenţă la spital. Oana Lis a fost cea care le-a dat vestea fanilor de pe Facebook, ea oferind şi detalii despre starea soţului ei.

În ultimul timp, Viorel Lis s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. Cea care i-a fost alături şi l-a ajutat în orice clipă este Oana Lis, soţia sa. Aceasta l-a susţinut nu doar fizic, ci şi moral, încercând mereu să-l facă să se bucure de viaţă şi să trăiască clipa.

Astăzi, tot Oana Lis a fost cea care le-a transmis prietenilor virtuali că se află la spital, alături de Viorel Lis. Acesta suferă de diabet şi se pare că nu s-a simţit bine, tocmai de aceea soţia lui a decis că cel mai bine să meargă la medic. "Mai sunt si zile mai grele! Cu Vio’ la spital...diabetul e o boală aşa parșivă, nu se vede, dar se simte!...ufff", a scris Oana Lis, alături de o fotografie pe care a făcut-o alături de soţul ei.

Prietenii celor doi au reacţionat imediat şi au transmis mesaje de încurajare pentru cei doi. Dintre aceştia face parte şi Mihai Mitoşeru, bun prieten cu Oana şi Viorel Lis. Mihai Mitoşeru i-a urat fostului primar sănătate, pentru a se pune cât mai repede pe picioare. De asemenea, oamenii i-au încurajat cu cuvinte care mai de care mai frumoase.

Viorel Lis, despre marele regret al vieţii sale

Într-un interviu recent, Viorel Lis a făcut o retrospectivă a vieţii sale, mărturisind că este împăcat şi linştit pentru că nu a rănit pe nimeni, nu a înşelat şi nu a făcut rău nimănui.

În ceea ce priveşte regretele, Viorel Lis are o singură durere. Ar vrea să se împace cu rudele lui, de care s-a distanţat în ultimii ani.

"Îmi doresc ca pe viitor să am o relaţie mai bună cu rudele. În momentul de faţă aproape toate rudele mă urăsc, m-am îndepărtat de rudele mele", a spus Viorel Lis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro