Viorel Lis are probleme grave de sănătate: „Nu am mai ieșit de două luni din casă”

Viorel Lis are probleme grave de sănătate © Arhivă

Pandemia de coronavirus a venit cât se poate de prost pentru Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei se luptă de ceva vreme cu niște probleme serioase de sănătate, care ar putea fi oricând agravate de o eventuală infecție. Drept urmare, fostul primar nu a mai ieșit din casă de mai bine de două luni.

Viorel Lis a vorbit despre perioada neplăcută prin care trece. Fostul edil a recunoscut că trece prin niște săptămâni grele, problemele de sănătate refuzând să îi dea pace. Nu a mai ieșit deloc din casă și un alt inamic cu care trebuie să se lupte zi de zi este plictiseala.

Viorel Lis are probleme grave de sănătate

La Antena Stars, fostul edil a explicat că deși are probleme de sănătate, soția lui, Oana Lis, are mare grijă de el. O zi obișnuită din viața lui implică doar televizor, puțină gimnastică și conversațiile cu soția lui.

„Nu prea bine, dar asta e. Sunt aceleași probleme de sănătate, dar sunt destul de grave că este vorba de cap. Oana are mare grijă de mine. Eu nu am mai ieșit de două luni din casă. Mă plictisesc mai ales că nu mai sunt meciuri, nu mai e nimic, mi-e foarte greu. Așa stau toată ziua și mă uit la televizor. Doar să fac gimnastică și să vorbesc cu Oana”, a explicat Viorel Lis.

Fostul primar a suferit în urmă cu aproape doi ani un accident vascular cerebral. De atunci, Viorel Lis s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a petrecut timpul mai mult acasă, având grijă de el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro