Viorel Lis, în pericol din cauza coronavirusului. Soția lui, Oana, îl proteajează cum poate!

+3 click pentru
galerie

Viorel Lis, în pericol din cauza coronavirusului. Soția lui, Oana, îl proteajează cum poate! © arhiva

Teama de coronavirus a ajuns și printre vedetele noastre. Multe dintre ele sunt izoltate în casă, nu mai ies, își fac profizii, iar Oana Lis chiar și-a închis cabinetul pentru perioada următoare. Vedeta este îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Viorel, soțul său, iar acum îi dedică tot timpul lui.

În fiecare zi cazurile de coronavirus cresc din ce în ce mai mult, iar astfel panică este instaurată printre români. Vedetele noastre nu au rămas neocolite, iar acum au mare grijă la cei cu care i-au contact. Multe dintre ele deja s-au izoltat în casă, iar printre acestea se numără și Oana Lis cu Viorel, fostul primar al Capitalei. 

Viore Lis are mai multe probleme de sănătate, iar în cazul în care ar fi în contact cu virusul din China, starea lui se poate înrăutății în cel mai rapid timp. Astfel, Oana are mare grijă de el în aceste momente și împreună și-au redus ieșirile în oraș.

“La început am luat totul în glumă, dar acum văd că se îngroașă gluma. Apar zilnic noi cazuri. I-am luat medicamentele lui Viorel și am redus ieșirile. Mi-e dor să mai ies la mall. Trăim vremuri grele. Sa ne vedem sănătoși”, a declarat Oana Lis pentru Click.ro

Mai mult de atât, vedeta și-a deschis un cabinet psihologic în urmă cu puțin timp, însă acum l-a închis pentru o perioadă din cauza coronavirusului.

”Am închis cabinetul. Nu banii sunt importanți acum, ci sănătatea noastră. Transmit condoleanțe familiilor victimelor. Nu mai dau consultații decât online. S-a creat o adevarata isterie. Eu zic că e important să nu intram în panică”, a mai spus Oana pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro