Viorel Lis a intrat în "săptămâna altfel"! Oana i-a găsit deja activitatea preferată

+3 click pentru
galerie

Viorel Lis a intrat în "săptămâna altfel"! Oana i-a găsit deja activitatea preferată © Facebook

Pentru ca plouă în Bucureşti, Oana Lis a decis să îl lase pe Viorel într-un loc în care se simte cel mai bine. Şi ca să facă şi o glumă bună a spus că şi-a lăsat băiatul la "săptămâna altfel".

Unde credeţi că l-a dus pe Viorel Lis? La păcănele, da! Acolo unde fostul edil al Capitalei se simte cel mai bine. Oana Lis l-a şi filmat, pentru a le arăta tuturor unde şi-a lăsat "băiatul". 

"Mi-am lăsat băiatul la programul “Săptămana altfel”! Pentru că plouă şi e frig... activități indoor!!!😉😆☺️", a scris Oana Lis. 

Oana și Viorel Lis se pregătesc pentru ce e mai rău

Oana și Viorel Lis au fost dintotdeauna două persoane foarte transparente în privința vieții lor personale și nu fac excepție nici atunci când vine vorba despre un subiect atât de delicat ca trecerea în neființă a fostului edil al Capitalei.

"Au fost discuţii atunci când i-a fost rău, mai precis când a făcut ultimul accident vascular. E normal să ai discuţiile astea şi el a zis că vrea să fie incinerat. Eu am zis că aş prefera să nu. Au mai fost discuţii şi când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, şi acum, recent, legate de Zina Dumitrescu", a declarat Oana Lis.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro