Viorel și Maria Constantin au cântat în direct la Antena Stars! Vulpița a fost și ea prezentă

+2 click pentru
galerie

Viorel și Maria Constantin au cântat în direct la Antena Stars! Vulpița a fost și ea prezentă © captura foto

După ce și-a văzut soția pe primul loc în tendințele muzicale de pe YouTube, Viorel Stegaru a venit imediat din urmă. Aceasta a lansat o piesă alături de Maria Constantin, iar în această seară au cântat-o în direct la ShowBiz Report la Antena Stars. 

În doar o zi de la lansare, Viorel Stegaru a ajuns aproape pe primele în topul tendințelor muzicale din România. Bărbatul din Blăgești, al cărui caz a devenit cunoscut pentru o țară întreagă după ce a venit la Acces Direct, este acum în culmea fericirii.

Împreună cu Maria Constantin, cea cu care a colaborat pentru prima sa piesă muzicală, a venit în platoul Showbiz Report de la Antena Stars pentru a promova noua piesă.

Îmbrăcat ca și în videoclip, Viorel nu a venit singur, ci împreună cunoscuta Vulpița care este nelipistă de la aparițiile TV. 

Viorel și Maria Constantin sunt foarte mulțumi că piesa a ajuns atât de repede la public și mai mult de atât, videoclipul care este unul diferit față de cel al Vulpiței.

Pentru a nu fi mai prejos decât soția sa, Viorel a cântat piesa în direct alături de Maria Constantin, bineînteles Veronica fiind pe ringul de dans într-un costum specific.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro