Viorica de la Clejani, declarație de dragoste pentru cele mai importante persoane din viața ei: "Am luat de la amândoi ceva frumos"

+3 click pentru
galerie

Viorica de la Clejani, declarație de dragoste pentru cele mai importante persoane din viața ei: "Am luat de la amândoi ceva frumos" © Facebook

Viorica de la Clejani este o femeie sinceră, care nu se ascunde după deget. Artista a știut mereu să spună lucrurilor pe nume și a demonstrat mereu că cel mai important lucru pentru ea în viață este familia.

Așa se face că Viorica de la Clejani a publicat o fotografie rară cu părinții și cumntata ei, cărora le-a declarat dragostea în public și a atașat un mesaj prin care le-a spus tuturor ce moștenește de la fiecare. "Parintii mei frumosi si cumnata mea...❤️ Am luat de la amandoi ceva frumos...glasul de la tatal meu, iar de la mama mea sufletul bun si trasaturile frumoase.", a scris Viorica de la Clejani, pe Facebook.

Viorica de la Clejani, o împătimită a operațiilor estetice?

Artista a fost acuzată de multe ori în mediul online că a abuzat de operațiile estetice, însă de fiecare dată a știut să le răspundă răutăcioșilor. Viorica de la Clejani a declarat mereu că este adepta îmbunătățirilor estetice, ba chiar și-a aranjat sprâncenele și merge des să își facă masaje faciale, însă spune că a stat departe de bisturiu. Cântăreața a declarat recent că are în plan o operație de micșorare a stomacului, dar și una pentru gușei.

„Eu personal, Viorica din Clejani, o să fac un tablou special cu toate femeile astea urâte și frustrate care tot își dau ele cu părerea și spun că m-am "prostit" cu operații estetice. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o genă bună și sunt o femeie drăguță. Nu frumoasă. E mult spus. E normal că atunci când eu ies în lume, când urc pe scenă și sunt în lumina reflectoarelor să arăt impecabil, că orice artist sau persoană publică. Voi vedeți-vă de oalele voastre și de cratițele voastre. Sunteți atât de bolnave psihic și obsedate...voi sunteți cele care aveți nevoie de operații estetice.  Da, îmi doresc să mi fac operație de micșorare a stomacului și să mi scot gușa, dar încă nu am apelat la niciuna dintre aceste intervenții. Cu timpul...poate cine știe. 
Oricum o să mi fac o clinică să operez toate urâtele.😃
, a scris Viorica de la Clejani, pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest