Viorica de la Clejani, foc și pară pe tinerele care „se dau la bărbați însurați”: „Aveți grijă, că vă mănânc!”

+3 click pentru
galerie

Viorica de la Clejani, foc și pară pe tinerele care „se dau la bărbați însurați”: „Aveți grijă, că vă mănânc!” © Instagram

Cineva a dat de mare, mare belea! Viorica de la Clejani este foc și pară pe femeile care se dau la bărbații însurați și pentru a le liniști pe puștoaicele care, probabil, au încercast să-i atragă atenția soțului său, îndrăgita artistă a postat pe contul ei de Instagram un mesaj de-a dreptul acid. 

Viorica de la Clejani este o femeie directă, care nu se teme să spună ceea ce gândește. Tocmai de aceea, enervată, probabil de vreo adolescentă care a vrut să-i atragă atenția lui Ioniță de la Clejani, a postat un mesaj tăios pe contul ei de Instagram, în care a simțit nevoia să pună punctul pe „i”. 

„Bună ziua! Nu mai vreau în lista mea de prieteni femei urâte și frustrate, oameni bolnavi psihic, retarzi. Am nevoie de prieteni puțini, dar buni, cu bun simț, cu o stare pozitivă, nu negativă. 
Restulsă se ducă la balamuc să se interneze. Oamenii aceștia nu au ce căuta în lista mea de prieteni. Mi-e milă de fetele astea tinere, cățelele astea care sunt cele mai active pe conturile de socializare și se dau la bărbați însurați, mai ales la persoane publice. Aveți grijă, că vă mănânc”
a scris Viorica de la Clejani, pe contul ei de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro