O vezi mereu doar în costum popular, dar cum arată Viorica Macovei în ţinute sexy. Artista are un trup de invidiat / GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

O vezi mereu doar în costum popular, dar cum arată Viorica Macovei în ţinute sexy. Artista are un trup de invidiat / GALERIE FOTO © Facebook

Viorica Macovei este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară de la noi. Mereu veselă, cu zâmbetul pe buze şi apropiată de fani, Viorica Macovei a reuşit să le intre rapid la inimi oamenilor care o ascultă în faţa televizorului, la petreceri sau la concerte.

Viorica Macovei are o siluetă de invidiat

Viorica Macovei ne-a obişnuit, de-a lungul timpului, cu apariţiile sale impecabile, mereu îmbrăcată în portul popular pe care îl respectă şi îl cinsteşte. Ei bine, tocmai de aceea, astăzi vă propunem şi vă prezentăm şi o altă latură a frumoasei artiste. Ce-i drept, rare au fost dăţile când Viorica Macovei a renunţat la costumul popular şi a optat pentru o altă ţinută şi tocmai pentru că fanii nu prea au avut şansa să o vadă aşa, noi vă prezentăm astăzi imagini nemaivăzute cu simpatică artistă.

Viorica Macovei este un artist apropiat de fanii ei, astfel că nu a ezitat să împărtăşească cu aceştia imagini cu momente din viaţa ei pesonală. Am profitat şi noi de acest lucru şi ne-a bucurat să o vedem pe Viorica Macovei într-o altă ipostază: cu rochii colorate, lungi şi vaporoase. Viorica Macovei are o siluetă foarte frumoasă, pe care şi-o pune foarte bine în evidenţă prin ţinutele alese, dar pentru a vă convinge singuri, vă invităm să urmăriţi mai multe imagini în galeria foto.

Viorica Macovei, o mamă mândră şi fericită

"Mergeți pe mâna lui Dumnezeu, pentru că așa trebuie. Mi-am dorit foarte mult această sarcină, m-am rugat foarte mult. Dar nu vine copilul atunci când vrem noi, vine atunci când trebuie să vină. Eu vorbeam foarte mult cu bebelușul meu, atunci când era în burtică, îi spuneam rugăciuni, iar acest copil s-a născut un copil liniștit, un copil cuminte. E ca un adult, pricepe tot, e un copil care spune deja multe cuvinte și întreabă foarte multe lucruri. Este important ca pe copil să-l duci la biserică, să-l înveți ce înseamnă Sfintele Taine. În fiecare duminică mergem la Sfânta Liturghie și împărtășim copilul”, a spus Viorica Macovei, la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro