Virgil Ianţu, mândru nevoie-mare de fiica sa! "Bucurie, zâmbet şi dragoste"

Virgil Ianţu, mândru nevoie-mare de fiica sa! "Bucurie, zâmbet şi dragoste" © Facebook

Ce poate să-şi dorească mai mult un părinte de la copilul său, decât să fie sănătos, fericit şi optimist privind în perspectivă? Aşa se simte şi Virgil Ianţu, cel care îşi umple sufletul de iubire de fiecare dată când o priveşte pe fata sa, Jasmina. Mai ales astăzi, într-o zi specială, când tânara împlineşte 14 ani!

Cu această ocazie, celebrul om de televiziune nu a ratat ocazia de a-şi face demonstra iubirea şi recunoştinţa faţă de cele două mari iubiri ale sale, soţia Roxana şi fata sa, Jasmina, care i-au împlinit ultimii 14 ani din viaţă: "Ea este cea care ne-a făcut viaţa atât de frumoasă, în ultimii 14 ani. Bucurie, zâmbet şi dragoste. Mulţumesc mami, pentru minunăţia de fată şi să fiţi mulţi ani de aici înainte sănătatoase şi frumoase, aşa cm sunteţi astăzi! La mulţi ani, fetele mele!#14yearsold#family #tatadefata", a scris Virgil Ianţu, pe reţelele de socializare.

Jasmina îl moşteneşte pe talentatul său părinte, fiind extrem de pasionată de lumea televiziunii dar şi de muzică. Este tânără, plină de dorinţă şi cu visuri extraordinar de înalte. În spate are un tată care a cunoscut faima deplină, cu o carieră de peste 20 de ani în slujba televiziunii, încununată cu mai multe reuşite, decât nereuşite.

 

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro