Virgil Ianţu reacţionează dur după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „Doar pentru că victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică"

+2 click pentru
galerie

Virgil Ianţu reacţionează dur după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit © Arhiva

Daniela Crudu a fost recent victima violenţei domestice, iar acest incident a ajuns rapid în atenţia tuturor, ţinând prima pagina a tabloidelor zile la rând, lucru care încă se mai întâmplă.

Un astfel de incident nu este singular în România, cazuri de acest gen întâlnindu-se tot mai des în ţara noastră.

După ce vedeta a ajuns la spital cu multiple traumatisme, multe vedete au reacţionat. Printre cei care au avut ceva de spus despre acest incident se află şi Virgil Ianţu.

Vedeta a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce o ceartă cu iubitul a degenerat într-un adevărat conflict.

În acest caz au intervenit şi autorităţile, însă, până în acest moment, vedeta a refuzat să depună plângere împotriva celui alături de care trăia o poveste de dragoste.

În acest context, cel care a intervenit, printre alte vedete, este şi Virgil Ianţu. Vedeta este extrem de revoltată de cele citite după cazul Danielei Crudu, mai ales că mulţi ar spune că bruneta şi-a meritat-o.

“În ultima vreme asistăm la un fenomen îngrozitor care mă îngrijorează teribil. Violuri, violența domestică și multe crime, culmea, în rândul familiior “tradiționale” pe care le tot invocăm drept model. Vina? Revin și subliniez faptul că lipsa de educație este cea mai grea boală a zilelor noastre. Superficialitatea relațiilor dintre oameni, lipsa schimbului de emoții directe, contactul real între tineri, socializarea reală si compasiunea, transformă oamenii în brute. Cum să spui: “Bine i-a făcut!”, doar pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?! Cum să aprobi și să susții o asemenea faptă?! Autoritățile care au obligația să urmărească ordinele de restricție ne arată din nou că trăim într-o junglă, nu într-o țară din Europa în anul 2020.
Am o fiică de 14 ani, aveți și voi, fiice, fii care trăiesc în acest mediu și care nu știu să se ferească de aceste pericole. Cineva spunea că dacă vrei să îți protejezi fiica, educă-ți băiatul. Oameni buni, singura variantă de însănătoșire a noastră a tuturor este educația, iar cea mai sănătoasă și eficientă educație se face acasă, cu înțelegere, înțelepciune, ascultare și dragoste”,
a fost mesajul transmis de Virgil Ianțu prin intermediul unei postări pe instagram.

Alături de mesajul postat, Virgil Ianţu a adăugat şi o fotografie în care apare ţinând în mână o coală de hârtie cu mesajul: "Bărbaţii adevăraţi condamnă violul", a fost mesajul vedetei.

Internauţii au aplaudat mesajul şi iniţiativa lui Virgil Ianţu, iar printre ei s-au aflat şi Angela Gheorghiu, dar şi Jojo.

“Așa este! Mă bucur că atragi atenția asupra unui asemenea act îngrozitor! Bărbații adevărați chiar condamnă violul! Foarte elocvent și adevărat tot ceea ce ai scris. Felicitări pentru inițiativă!”, a comentat Jojo.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro