Visul lui Dorian Popa se împlinește. Ce schimbări au mai apărut la vila de lux

+3 click pentru
galerie

Visul lui Dorian Popa se împlinește. Ce schimbări au mai apărut la vila de lux © arhiva

Visul lui Dorian Popa este pe cale să se îndeplinească. Cântărețul este pe ultima sută de metrii cu pregătirile pentru mutatul în noua locuință. 

Dorian Popa a termint de construit casa mult visată, iar acum se află pe ultima sută de metrii cu aranjatul locuinței. Cântărețul deja a început să mobileze mai multe camere din vila de lux, iar recent a postat pe canalul său de YouTube că a ajuns și mobila de bucătărie, iar mutatul este aproape gata. 

Dormitorul mult visat este și el aproape terminat. Acesta este mobilat exact cum și-a dorit cântărețul, într-un alb imaculat. Nici livingul sau baie nu sunt altfel. Cântărețul a mai mai bifat o dorință în urmă cu puțin timp. Acesta și-a cumpărat un televizor pe care l-a amplasat în living și unde se simte exact ca în sala de cinema. Acesta are 216 cm și 65 de kg.

Vilă de 300.000 de euro

Cu 300.000 de euro, Dorian Popa a reuşit să îşi îndeplinească cel mai frumos vis, care în curând va deveni realitate. Artistul va locui împreună cu iubita sa, Claudia care i-a fost alături tot timpul. Cântărețul și-a dorit din totdeauna să aibă casa sa, iar acesta nu a dorit să se împrumute deloc la bancă pentru a acoperi costurile necesare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro