Vlad Gherman, băiatul rău din seriaul "Sacrificiul". Actorul şi-a schimbat look-ul pentru a intra cât mai bine în pielea personajului

Vlad Gherman, băiatul rău din seriaul "Sacrificiul". Actorul şi-a schimbat look-ul pentru a intra cât mai bine în pielea personajului © Foto: Captură

Actorul Vlad Gherman s-a transformat în băiatul rău şi a decis să facă aceste sacrificii de dragul noii producţii tv pentru care filmează de zor. Şi dacă tot a venit vorba de sacrificii, ei bine, exact aşa se numeşte şi serialul care va fi din toamnă la Antena 1 - "Sacrificiul".

Vlad Gherman le pregăteşte o surpriză de zile mari fanilor săi pentru că va interpreta un personaj inedit. Iubtiul Cristinei Ciobănaşu nu va mai fi băiatul bun, iar telespectatorii îl vor putea admira într-o ipostază cu totul şi cu totul inedită.

"Trecerea de la Fructul Oprit la Sacrificiul a fost instantanee, am avut o pauză de două săptămâni în care noi a trebuit să ne schimbăm look-ul. La un moment dat era vorba să am un tatuaj. Eu voi juca personalul Amza Oprea. După vacanţă m-am îngrăşat", a spus Vlad Gherman la Antena 1.

Serialul  "Sacrificiul" va începe în această toamnă la Antena 1.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro