Vladimir Drăghia, declarație superbă, de ziua soției sale: „I-am spus cât de frumoasă este”

+3 click pentru
galerie

Vladimir Drăghia, declarație superbă, de ziua soției sale: „I-am spus cât de frumoasă este” © Instagram

Recent, soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, și-a aniversat ziua de naștere. Cum a petrecut și ce cadouri a primit nu știm exact, dar un lucru este clar: a primit de la soțul ei o declarație de dragoste de toate zilele.

Vladimir Drăghia a dovedit deja că este un adevărat romantic. De foarte multe ori, vorbește la superlativ despre femeia care l-a convins să meargă la altar, iar acum nu este nicio excepție. Ca un adevărat poet, a vorbit despre frumusețea femeii care i-a dăruit o minunată fetiță și a impresionat aproape 20.000 de prieteni virtuali.

„Azi dimineață, așa cum îndrăznesc să cred că se întâmplă și în alte cupluri, dezbăteam cu @alice.cavaleru când i-am spus ultima dată că e frumoasă.

Ea insista că acum o lună, ba chiar că-n altă viață! Eu mă băteam cu pumnu-n piept, gata să-i dau cel puțin patru example din ultima săptămână!

Și încercând să-mi amintesc măcar unu, mi-a venit în minte cel prins în poza asta. Și am început să îi povestesc cum i-am spus chiar atunci când am făcut poza cât de frumoasă este, cât de bine îi vine rochia aia, cum i-am spus că e o mică samuroaică și că asta e de bine, și pe măsură ce îi povesteam câte lucruri frumoase i-am spus, îmi dădeam seama că probabil, de fapt, i-am spus cel mult "că-i mișto rochia". Ideea e că de fiecare dată când îți spun cu voce tare, mă repet. Dacă aș spune-o de fiecare dată când o gândesc, ai avea în casă, în parc, când ne certăm, când tai ceapa, când n-o tai, un papagal stricat, cu o singură replică la fiecare contact vizual.

Acum înțelegi?

La multi ani! 🙃”, a scris Vladimir Drăghia, pe Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest