Vladimir Drăghia, mesaj emoţionant pentru fetiţa lui: ,,Se lipește de mine''

+3 click pentru
galerie

Vladimir Drăghia, mesaj emoţionant pentru fetiţa lui:,,Se lipește de mine'' © instagram

Vladimir Draghia s-a bucurat de o vacanţă frumoasă alături de soţia şi fetiţa sa. Cei trei au plăcut clipe minunate într-o ţară străină, iar aceste momente l-au făcut pe actor să conştientizeze că timpul trece foarte rapid şi este nevoie să preţuiască din plin fiecare moment.

Vladimir Drăghia este un bărbat împlinit. Vedeta are un motiv întemeiat pentru care a rărit apariţiile TV din ultima perioadă. Şi-a făcut o familie frumoasă, are o soţie care îl iubeşte foarte mult, dar şi un copil de lângă care nu se poate dezlipi. Actorul a postat mai multe fotografii pe contul său de socializare, iar la una dintre ele a ţinut să vorbească despre fiica lui, Zora, de care este foarte ataşat: ,,Este foarte energică în ultimul timp. Aleargă, vorbește în dodii non stop și a început să aibă păreri despre orice. Când intru cu ea în apă e singura mea ocazie să o țin în brațe. Se lipește de mine și mă ține strâns după gât. De frică și de frig. Iar eu o respir grăbit.''

Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru, soţia sa, şi-au cumpărat apartament, anul trecut 

Anul trecut, Vladimir Drăghia a anunțat că el și Alice Cavaleru tocmai au devenit proprietarii unui apartament „Ne-am luat casă!!! Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă și asta-i ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-ați urat acum câteva luni. :-)”, a scris Vladimir Drăghia, pe Instagram, acolo unde a postat și o imagine în care își ține soția în brațe, lângă macheta unui bloc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro