Adevărul despre cântăreața-fenomen Vlăduța Lupău. Are sau nu operații estetice?

+3 click pentru
galerie

Adevărul despre cântăreața-fenomen Vlăduța Lupău. Are sau nu operații estetice? © Instagram.com

Vlăduța Lupău, cântăreața-fenomen a momentului este extrem de iubită de fanii ei! Artista a dezvăluit în presă că este singura din familia ei cu înclinații artistice, dar și frumusețea a avut un rol important în cariera pe care și-a clădit-o. 

Are sau nu operații estetice?

Este tânără, talentată și frumoasă! Vlăduța Lupău, căci despre ea este vorba, și-a surprins tot timpul fanii cu melodiile sale, dar și cu aparițiile rupte din reviste. Cu siguranță toată lumea s-a întrebat dacă aceasta a apelat până acum la medicul estetician, căci conform trendului din showbizul românesc, cu cât ești mai tunată, cu atât ești mai apreciată!

Ei bine, nu este și cazul Vlăduței Lupău. Artista nu a trecut încă pragul cabinetului medicului estetician și, deși trăim într-o lume în care silicoanele, implanturile fesiere și buzele mari sunt în vogă, aceasta merge pe naturalețe și se pare că îi iese din minune. 

Chiar și fără operații estetice, Vlăduța Lupău întoarce toate privirile atât în cadrul concertelor sale, cât ți atunci când iese pe stradă sau este prezentă la un eveniment. 

Vlăduța Lupău, trecut amoros cu scandal

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a avut parte de cel mai neplăcut episod din viața ei. Artista a fost nevoită să vadă cum actualul soț, Adrian Rus se răfuiește cu fostul său iubit, la un festival de muzică. Între cei doi au intervenit chiar și oamenii legii, pentru a-i calma și pentru a se asigura căă scandalul nu degenerează. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro