Vlăduţa Lupău le-a arătat fanilor cum se relaxează, după o noapte pierdută la evenimente

+2 click pentru
galerie

Vlăduţa Lupău le-a arătat fanilor cum se relaxează © Arhiva

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai iubite artiste. Vedeta ajunge la inimile românilor cu orice melodie pe care o lansează, dar şi în topuri.

Mulţi o vor la evenimente sau petreceri private, iar acest lucru a îmbogăţit-o pe vedetă peste noapte.

Numele artistei a devenit, într-un timp foarte scurt, unul extrem de cunoscut în ţara noastră, dar şi peste hotare, acolo unde românii îi ascultă melodiile cu mult drag. 

După ce a postat o fotografie din luna de miere în care a lăsat să se vadă că se luptă cu vergeturile, acum Vlăduţa Lupău şi-a surprins încă o dată fanii.

Vedeta se simte bine în pielea ei şi mereu a ales să posteze în mediul virtual foarte multe fotografii care arată realitatea aşa cum este.

Chiar dacă unii au taxat-o pentru fotografia în care i se văd vergeturile, Vlăduţa nu a luat în seamă vorbele rele şi s-a bucurat din plin de respectiva vacanţă.

Acum vedeta le-a arătat celor care o urmăresc în mediul virtual cum îşi petrece ea o zi, după ce toată noaptea a cântat la diferite evenimente.

Poate singura zi mai liniştită din viaţa unui artist este ziua de duminică. În ultima zi de weekend multe vedete aleg să îşi încarce bateriile şi să lenevească cât e ziua de lungă pe canapea.

De la această regulă nu se abate nici Vlăduţa Lupău. Vedeta s-a fotografiat cu zâmbetul la purtător, în pat şi purtând o pijama superbă, de culoare roz.

Deşi machiajul este impecabil, artista este vizibil obosită, având în vedere că îşi pierde multe nopţi pe la tot felul de evenimente.

Vedeta a pus şi o descriere în dreptul fotografiei, iar fanii au reacţionat imediat.

"Duminica mea. Voi ce faceți", a fost mesajul artistei.

Răspunsurile fanilor nu au întârziat să apară, iar butonul de like, bineînţeles, că a fost înroşit.

"Stau în pat după o seară minunată alături de tine", "La fel. Stăm. Eşti foarte frumoasă", "Ne gândim bucuroși cum a fost seara de ieri când ai cântat minunat", au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro