Vlăduţa Lupău şi-a etalat silueta la plajă, dar a uitat de vergeturi. Imaginile care nu îi fac deloc cinste artistei / FOTO

+3 click pentru
galerie

Vlăduţa Lupău şi-a etalat silueta la plajă, dar a uitat de vergeturi. Imaginile care nu îi fac deloc cinste artistei / FOTO © Instagram

Adună milioane de vizualizări, iar piesele ei sunt pe buzele tuturor. Anul 2020 a început extrem de bine pentru regina youtube ului! Cântăreaţa a plecat împreună cu proaspătul său soţ în luna de miere! La fel ca alte artiste din branșă, a ales ca destinație de vacanță un loc cu mult soare, unde s-a relaxat și a încărcat bateriile pentru noul an.

Dacă nu v-aţi prins încă despre ce locaţie este vorba, ei bine unde altundeva să fie dacă nu în Thailanda. După ce a explorat zona, Vladuţa s-a şi pus pe treabă!  A profitat de priveliştea ademenitoare şi a făcut o sedinţă foto în adevăratul sens al cuvântului! Pe lăngă pozele sexy care îi arătau formele bine-definite, au urmat şi cele cu iubitul.

Şi cum luxul costă, pentru o singură noapte în locaţia aleasă preţul depăseşte 1000 de euro, asta dacă nu mai punem la socoteală şI delicatesele culinare, care şi ele au un preţ piperat. Dar ce mai contează când portofelul e gros. 

Vlăduţa Lupău şi-a etalat vergeturile la plajă

Vlăduţa Lupău profită din plin de vacanţa pe care o are alături de soţul ei, mai ales că cei o consideră şi o veritabilă lună de miere. Şi pentru că au ales să se distreze la mare şi la soare, Vlăduţa Lupău nu evită să se pozeze în costuim de baie, doar că i-a cam scăpat un mic detaliu. Chiar dacă are o siluetă frumoasă, artista se luptă cu câteva vergeturi, care nu-i fac deloc cinste.

Dar chiar şi aşa, se pare că artistei nu îi pasă prea mult, mai ales că a ales să posteze în mediul online o fotografie în care neregulile se observă destul de bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro