Tot ce nu se știa despre Vlăduța Lupău. Cum a ajuns, de fapt, pe culmile succesului: „Lumea vorbește”

+5 click pentru
galerie

Tot ce nu se știa despre Vlăduța Lupău. Cum a ajuns, de fapt, pe culmile succesului: „Lumea vorbește” © Instagram.com

Toată lumea o iubește și piesele ei ajung imediat numărul 1 în trending, pe Youtube! Vlăduța Lupău, una dintre artistele momentului, talentată, frumoasă și asumată, nu a fost niciodată ocolită de probleme, căci viața de artist nu este deloc una ușoară. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, iar fanii ei sunt în delir ori de câte ori aceasta lansează câte o melodie. Cu toate acestea, știm cu toții că drumul spre succes nu este unul ușor, așa că Vlăduța este recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește acum și își dorește doar ca lucrurile să meargă la fel, în continuare. 

Într-un interviu acordat pentru cluju.ro, Vlăduța Lupău a povestit totul despre viața ei. Artista a mărturisit că oamenii sunt cei care au ajutat-o să ajungă unde este astăzi și că pentru ea, cel mai mult contează să fie sinceră atunci când urcă pe scenă, să le poată transmite oamenilor energia și cântecele sale. 

„Nu aş putea spune că am o rețetă anume a succesului. Cred că așa a vrut Dumnezeu; sunt sigură defapt! El este cel care ne rânduiește viața. Pot spune doar că am fost mereu sinceră când am urcat pe o scenă, când am ajuns în faţa oamenilor. Şi mă gândesc ca atunci când ești sincer îți poți transmite foarte natural trăirile şi așa ajungi direct în inima celor care te urmăresc” a spus Vlăduța Lupău, pentru sursa citată. 

Mai mult, artista este de părere că asta înseamnă, pentru ea, succesul. Modul în care reușește să transmită oamenilor ceea ce simte ea, prin muzică. 

„ Asta cred eu că este succesul: să ajungi la inima publicului, să îl faci să te iubească. Oameni sunt cei care te ridică ca şi artist” a mai completat cântăreața. 

Sinceră și asumată, Vlăduța Lupău recunoaște că și frumusețea a ajutat-o în cariera pe care și-a ales-o. 

„Ah, lumea mai spune şi că sunt frumoasă şi că şi asta mă ajută la succes. Ce să zic… lumea vorbește” a mai spus Vlăduța Lupău. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro