Vloggerul Selly, primele declarații după ce a făcut accident cu bolidul de 70.000 de euro. "Mașina asta, toate sunt niște fiare"

Vloggerul Selly, primele declarații după ce a făcut accident cu bolidul de 70.000 de euro. "Mașina asta, toate sunt niște fiare" © Instagram

Selly a pățit-o! Vloggerul a avut primul incident cu mașina nouă, bolidul pe care a cheltuit nu mai puțin de 70.000 de euro. Tânărul a explicat, pe larg, cum s-a produs accidentul.

Selly a făcut o serie de declarații prin care le-a explicat tuturor cum s-a produs accidentul. Totodată, vloggerul spune că vina a fost atât a lui, cât și a celuilalt șofer. Selly spune că toată lumea s-a gândit doar la valorea mașinii sale, însă nimeni nu a menționat ceva despre faptul că el este bine. Vloggerul mai spune că pentru el mașina este doar un lucru material și se bucură că a scăpat cu bine din aceast incident neplăcut. Selly a mai spus și cât îl costă reparația mașinii. 

"M-am încadrat prost, în timp ce tipul care  a intrat in mine, era aproape de sens, şi în loc. Să facă stanga cum teoretic si el trebuia sa faca acolo stanga, el voia sa mearga inainte. Deci cumva amandoi eram incadrati prost. Acum cel mai important lucru din toata situatia asta este ca eu sunt bine, omul ala este bine. Voiam în primul rând să știti toată treaba asta pentru că am văzut peste tot vorbindu-se de valoarea masinii, ca mi-am luat eu maşina scumpă şi că am stricat-o. Nimeni nu s-a gândit la faptul ca se putea intampla  ceva mult mai rau. Toata lumea se gandea numai la lucrurile astea materiale. Masina asta, toare astea sunt niste fiare. Ele se wschimba, se repara, se indreapta, ma costa in jur de cinci mii de euro reparatia.", a spus Selly, pe Instagram. 

Selly a primit o multime de reactii urate din partea oamenilor si se arata dezamagit de rautatile lor. "În speta de necazul meu acuma, ar trebui s aisi dea seama cat de urat este ceea ce fac. In al doilea rand ca necazul nu este asa de mare pentru mine, si ca adevarata problema a fost intr-adevar lipsa mea de cum sa zic, de  atentie si lipsa mea de experienta. Asta este trist, pentru ca eu am facut scoala", a mai spus Selly. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro