Vulpița cea virală a devenit Vulpița cea... prezidențială! Poza Veronicăi alături de Iohannis a stârnit furori / FOTO

+3 click pentru
galerie

Vulpița cea virală a devenit Vulpița cea... prezidențială! Poza Veronicăi alături de Iohannis a stârnit furori © Instagram / Arhivă

Fix când credeai că le-ai văzut pe toate, uite că vine o poză în care Klaus Iohannis apare alături de... Vulpița! Fotografia a ajuns chiar ieri pe rețelele de socializare și a făcut furori printre internauți.

Tot ce mai lipsea era ca Veronica Stegaru să se pozeze alături de Klaus Iohannis. Ei bine, iată că a făcut-o și pe asta! Ce-i drept, nu este vorba despre președintele României în carne și oase, ci despre discursul său care a fost proiectat pe marele ecran de la „Acces Direct”. 

Dar asta nu înseamnă că imaginea și ipostaza inedită n-au făcut deliciul publicului!

Vulpița, poză de pomină alături de Klaus Iohannis

Atunci când pe plasma din platoul a fost proiectată imaginea cu Klaus Iohannis, Vulpița, deja obișnuită cu atmosfera unor ședințe foto, s-a pus pe poziții și s-a lăsat fotografiată alături de imaginea proiectată a președintelui României.

„Ieri l-am ascultat pe domnul președinte in emisiunea Acces Direct. #accesdirect”, se arată la descrierea fotografiei.

Internauții s-au distrat copios atunci când au văzut imaginea. În timp ce unii au avut de lăsat niște comentarii haioase, au existat și persoane care nu s-au putut abține de la a face câteva ironii.

„Măcar știi cum îl cheamă? / Măcar să asculți și tu ce spune președintele… / Am crezut că ești prezentatoare de știri”, au fost câteva dintre comentarii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro