Vulpița de la Vaslui, dans erotic pentru Tzancă Uraganul! Imagini cu show-ul sexy în rochie mulată / VIDEO

Vulpița de la Vaslui, dans erotic pentru Tzancă Uraganul! Imagini cu show-ul sexy în rochie mulată / VIDEO © Captură Video

Nimeni nu poate îmblânzi Vulpița! Veronica Stegaru, soția pusă pe șotii de la Vaslui, a avut dintotdeauna un mare vis: să îl întâlnească pe Tzancă Uraganul! Reporterii „Acces Direct”, care au „complotat” cu manelistul, au aranjat să i se împlinească acest vis, iar momentul inedit a fost filmat și difuzat la TV, chiar sub ochii soțului!

De ceva vreme, cazul soților Stegaru ține pe toată lumea în priză. Oamenii s-au împărțit chiar în două: cei care îi țin partea Vulpiței și cei care o critică aspru pentru, să zicem, pornirile ei.

Soția-vulpiță, dans lasciv în rochie mulată

Vulpița a fost criticată pentru că și-a înșelat soțul, pentru că vrea să își ia lumea în cap și pentru că nu prea ar vrea să mai aibă grijă de copilul ei. Ei bine, iată că Veronica Stegaru nu a avut parte numai de probleme în ultimele zile.

A venit și o bucurie în viața ei: l-a cunoscut pe Tzancă Uraganul, care a acceptat să o cunoască pe Veronica și să îi împlinească visul.

„Eu sunt un om care ajut un om, dacă pot şi am posibilitatea şi am înţeles de la echipa şi de la prietenii noştri de la «Acces Direct» că ea îşi doreşte foarte mult să ajungă la mine, să mă cunoască, să mă vadă şi de ce nu”, a spus manelistul, pentru emisiune.

Așa că, Vulpița s-a aranjat frumos, a mers în studioul lui Tzancă Uraganul și... s-a dezlănțuit! Îmbrăcată cu o rochie mulată și foarte scurtă, s-a unduit pe muzica cântărețului, dar și în aplauzele lui. Noi zicem că imaginile vorbesc de la sine.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro