What's Up, furios, la câteva săptămâni după ce a anunţat divorţul! Artistul spune pe şleau ce se petrece

+3 click pentru
galerie

What's Up, furios, la câteva săptămâni după ce a anunţat divorţul! Artistul spune pe şleau ce se petrece © captură video

Când a anunţat divorţul a spus că nu mai face nicio declaraţie despre despărţirea de Simina. Ei bine, asta spunea atunci, căci acum a luat chip de nebunie. What's Up rupe tăcerea şi spune adevărul gol goluţ despre divorţul de soţia lui.

Dezvăluirile lui What's Up ne fac să înţelegem acum de ce vrea să plece din ţară.

"Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă?
Că eu îmi văd de viaţa mea, zii că ştii tu 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zii că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după, zii, mă, pretenţiosule!! 

Asta e realitatea. Eu mint? Eu mint?  Nu, îţi zic unde sunt. Şi, Ba mai mult, tac din gură şi nu zic cum domnul preşedinte mi-a tăiat şase luni de concerte când am vorbit de ţară şi voi nu aţi dat un share. 

Să vă fie ruşine! Sunt profund dezamăgit, şi acum nu vorbesc de puţinii oameni reali din ţara asta care au înţeles mesajul meu! Să vă fie ruşine", spue What's Up. 

Mai mult decât atât, What's Up spune că nu i s-a părut normal ce s-a întâmplat. Recent a dezvăluit că este într-o nouă relaţie, şi-a asumat totul şi vrea să se bucure de viaţă. În încheiere, acesta le-a spus fanilor de pe Instagram că va dispărea o perioadă de pe reţelele de socializare, acolo unde a decis să şteargă toate fotografiile. 

Cine este Alice, noua lui iubită?

Alice Badea este o violonistă extrem de talentată, profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Capitală. 

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi  maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au declarat apropiaţi ai artistului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro