Xenia Deli, una dintre cele mai norocoase românce! Duce o viaţă la care alţii pot doar să viseze / GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Xenia Deli, una dintre cele mai norocoase românce! Duce o viaţă la care alţii pot doar să viseze © Facebook

Xenia Deli are cu ce se mândri! Este una dintre cele mai apreciate femei de pe Instagram, are o viaţă la care alţii nici măcar nu îndrăznesc să viseze şi unde mai pui că supermodelul arată demenţial, la doar un an după ce a născut.

Vedeta nu ratează nicio ocazie de a se poza super sexy, în costume de baie minuscule, care îi pun in evidenţă trupul fără cusur cu care ne-a obişnuit.

Cum reuşeşte?

Fotomodelul se imparte cu succes intre modelling şi sport. Alimentatia potrivită si orele petrecute săptămânal in sala de fitness o fac sa arate impecabil.

Formele Xeniei pot înnebuni orice bărbat, iar fotomodelul ştie bine acest lucru, căci imaginile pe care le publică pe pagina sa de Instagram sunt extrem de provocatoare, însă basarabeanca este devotată unui singur bărbat, soţului ei, milionarul egiptean care îi oferă o viaţă de prinţesă frumoasei şatene.

Imaginile pe care le postează pe reţelele de socializare arată clar felul în care trăieşte! Lux cât vezi cu ochii! Iar de când a devenit mamă, blondina publică imagini emoţionante cu bebeluşul, în diferite ipostaze. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro