De ce nu se căsătoreşte Xonia cu iubitul ei! "Locuim deja împreună" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

De ce nu se căsătoreşte Xonia cu iubitul ei! "Locuim deja împreună" / VIDEO © Captură video

Xonia trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Cu toate acestea, artista nu vrea să audă de nuntă. De ce? A explicat totul în exclusivitate pentru Antena Stars.

Xonia susţine că nu un actul sau un inel este important pentru ea. Locuieşte deja cu iubitul, sunt o familie şi momentan nu se gândeşte la căsătorie, dat fiind faptul că se simte foarte bine aşa. 

"Toate lucrurile sunt mai mult decât bine. 'Te măriţi?' Încă nu. Nu ne grăbim. Dacă o facem odată să fie pentru totdeauna. E doar un act pentru mine. Locuim deja împreună, suntem o familie. Nu e inelul foarte important pentru mine. Avem 5 ani avem", a spus Xonia.

Despre gelozie? Xonia recunoaşte că este o persoană geloasă, însă suţine că toţi trebuie să ţinem cont de un anumit punct al geloziei. 

"Contează foarte mult comunicarea, încrederea, sprijinul moral, să îţi susţii partenerul în ceea ce vrea să facă în viaţă. Să ne acceptăm aşa cum suntem. 'Ce îţi place la iubitul tău?' Îmi place tot! 'Eşti geloasă?' Toţi suntem geloşi. E ok să fii geloasă până la un punct. După acel punct deja e prea mult şi strică", a mai spus Xonia.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro