Ea e şefa! Pune degetul pe hartă, el execută! Cum şi-a surprins iubita "Regele şoselelor" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ea e şefa! Pune degetul pe hartă, el execută! Cum şi-a surprins iubita "Regele şoselelor" / VIDEO © Instagram

Milionarul Zed are ''grijă'' să-şi plimbe iubita prin tot felul de vacanţe extravagante. America, Monaco, Austria, Italia, Paris. Noemi trebuie doar să pună degetul pe hartă, iar Zed execută!

Zed, unul dintre cei mai râvniţi băieţi din Capitală, împreună cu iubita lui, Noemi Demeter petrec de minune în Las Vegas! Şi...ce credeţi că se întâmplă când pui în aceeaşi ecuaţie o blondă apetisantă şi bolizi cu mulţi cai putere? Vă spunem noi, rezultatul este wow! 

Dacă, de-a lungul timpului, a lăsat impresia că face ravagii printre frumoasele din showbiz, de ceva timp, Zed pare că s-a făcut băiat de casă, după ce s-a îndrăgostit nebuneşte de Noemi. O plimbă peste tot şi îi pune lumea la picioare! La propriu! 

Cei doi îndrăgostiţi s-au plimbat pe străzile celui mai frumos oraş din lume, Las Vegas şi...nu au uitat nici de pasiunea lor comună, maşinile cu muuuulţi cai putere! După ce au petrecut o seară superbă la un casino renumit, au vizitat şi un showroom plin până la refuz cu maşini de oclecţie!

Dar ce avem noi aici?! Noemi "i-a dat kilometrajul peste cap" lui Zed, supranumit şi "Regele Şoselelor", iar el este tare mândru de ea. Dar nu doar aspectul fizic o defineşte pe bomba sexy. Este şi pasionată de autoturisme, probabil aşa i-a intrat în graţii milionarului şi l-a făcut să aibă curaj să îi lase pe mână maşinile extrem de scumpe pe care le deţine. Ne-am lămurit eşti şoferiţă de primă clasă Noemi, dar cu mişcările cum stai?

Milionarul Zed are ''grijă'' să o plimbe pe Noemi prin tot felul de vacanţe extravagante. America, Monaco, Austria, Italia, Paris... Noemi trebuie doar să pună degetul pe hartă, iar Zed execută. Surprize peste surprize...de asta are parte Noemi alături de Zed. Şi...nu putem să nu ne întrebăm, cum să nu stârnească blondina invidia domnişoarelor care visează la o aşa viaţă? Iubit potent financiar, cu garajul suprasaturat de maşini de lux, are, trup bine lucrat la sală are şi, pe deasupra, mai poartă şi cele mai scumpe haine de la branduri de fiţe. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro