Mihai Morar împlineşte astăzi 38 de ani! "Vreau doar să mă bucur de bătăile inimii și de liniștea minții"

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar împlineşte astăzi 38 de ani! "Vreau doar să mă bucur de bătăile inimii și de liniștea minții" © Instagram

Mihai Morar este sărbătoritul zilei! Cunoscutul prezentator TV şi om de radio împlineşte vârsta de 38 de ani. 

Un om activ, cu o familie mare şi fericită, o persoană cu multe pasiuni, care nu spune "nu" trezitului de dimineaţă şi alergatului în parc la ora 5:00, care fuge apoi la radio pentru emisiunea matinală, dar merge şi la Antena Stars seara, acolo unde prezintă "Răi da buni". Pe lângă toate aceste activităţi, Mihai Morar petrece timp şi cu familia lui, care s-a mărit recent, după ce Roua a venit pe lume. 

"Așa mi-am început ziua de naștere, la 5.00, dimineața. Mi-am închiriat parcul și l-am alergat. Fără să număr kilometri, fără să număr anii. Vreau doar să mă bucur de bătăile inimii și de liniștea minții. Anii oricum trec, nu pot avea grijă de ei. Dar pot să am grijă de trup, de minte, dar, mai presus, de inimă. #MM38", a scris Mihai Morar pe reţelele de socializare.

Mihai Morar are trei fete minunate, pe Mara, Cezara şi Roua. Recent, mezina familiei a fost creştinată, iar evenimentul a fost unui emoţionant.

Botezul a avut loc pe data de 29 septembrie. Mihai Morar a optat pentru un costum negru, asortat într-un mod foarte chic cu niște pantofi sport. Soția lui, Gabriela, a purtat culorile verde și negru. „Azi, de Ziua Inimii, se botează Roua. 💧🙏”, este mesajul emoţionant transmis de Mihai Morar pe Instagram în ziua cea mare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro