Zi de sărbătoare în familia Simonei Gherghe! "Ei doi" / FOTO

+3 click pentru
galerie

Zi de sărbătoare în familia Simonei Gherghe! "Ei doi" / FOTO © Facebook

Este zi de sărbătoare în familia Simonei Gherghe! De Sfântul Gheorghe, cunoscuta prezentatoare TV are doi sărbătoriţi în casă, pe soţul ei şi fiica lor.  

Astăzi este ziua de nume a soţului Simonei Gherghe şi a fiicei lor. Prezentatoarea TV a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, alături de o fotografie cu Răzvan Săndulescu şi Ana Georgia

"EI DOI! ❤️ La mulţi ani, George şi Georgia! 🎂😘 #anageorgia #razvangeorge", a scris Simona Gherghe. 

Simona Gherghe a împlinit recent 17 ani de la prima emisie la Antena 1

Data de 15 aprilie este una importantă pentru Simona Gherghe. Este ziua în care frumoasa prezentatoare aniversează 17 ani de la prima ei emisie, la Antena 1. „15 aprilie 2002, prima mea emisie la Antena 1, la pupitrul știrilor. Sunt fix 17 ani de atunci. Am copilărit ceva...😊 și, dacă mă gândesc la cât e de mobilă piața asta media, e chiar un record. Am mai spus-o, dacă n-am simțit să plec, înseamnă că mi-a fost bine aici. Am selectat câteva fotografii din acești 17 ani și îmi dau seama că au fost buni cu mine. Nu ușori, și cu dezamăgiri sau enervări, dar, dacă trag linie, e de bine. Și asta e cel mai important. Mulțumesc, ANTENA 1, pentru relația asta lungă și frumoasă! Și, mai ales, va mulțumesc vouă, celor de acasă, pentru că m-ați primit în sufletele voastre cu atâta căldură! ❤️”, a fost mesajul Simonei Gherghe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro