Zi mare în familia Laviniei de la MPFM. Chiar Eduard, soţul ei, a fost cel care a dat vestea. Fanii i-au felicitat imediat

+3 click pentru
galerie

Zi mare în familia Laviniei de la MPFM. Chiar Eduard, soţul ei, a fost cel care a dat vestea. Fanii i-au felicitat imediat © Facebook

Este zi mare astăzi în familia Laviniei de la Mireasă pentru fiul meu. Fosta concurentă împlineşte o frumoasă vârstă, iar cel care a ţinut să împărtăşească marea veste cu prietenii şi fanii lor a fost chiar Eduard, soţul său.

Lavinia şi Eduard de la MPFM sunt unii dintre cei mai îndrăgiţi şi apreciaţi foşti concurenţi. Deschişi cu oamenii care îi iubesc, cei doi împărtăşesc foarte des detalii din viaţa lor cu toţi cei care îi apreciază şi care i-au susţinut în emisiune.

Aşa s-a întâmplat şi acum, când Eduard a ţinut ca toată lumea să ştie că iubita lui soţie este aniversata zilei. Şi, mai mult decât atât, Eduard a postat şi un mesaj extrem de emoţionant pe Facebook, în care el şi fetiţa transmit Laviniei toată dragostea lor.

''Astăzi este o zi specială. Nu că nu ar fi specială în fiecare zi alături de tine, dragă noastră mamă și iubită. Noi, Eduard şi Carolina, îți dorim tot binele din lume. Și ne dorim să te vedem în fiecare zi la fel de fericită, că de iubită ne ocupăm noi. La mulți ani'', este mesajul transmis de Eduard de ziua soţiei sale.

Fanii celor doi au reacţonat imediat şi au transmis, de asemenea, gânduri care mai de care mai frumoase pentru Lavinia de la MPFM. 

''La mulţi ani, Lavi, să fiți sănătoși cu toții și să vă iubiți până la adânci bătrâneți!🍾🎂🌹🌷, La multi ani! Bunul Dumnezeu să te binecuvânteze cu multă sănătate, fericire şi iubire alături de frumoasa ta familie ❤❤❤'', sunt câteva dintre mesajele primite de Lavinia de la MPFM.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro