Beyonce de România a serbat-o pe fiica ei și a lui Guță! Ce cadou superb a primit micuța

+5 click pentru
galerie

Beyonce de România a serbat-o pe fiica ei și a lui Guță! Ce cadou superb a primit micuța © Facebook

Zi mare pentru Beyonce de România. Fosta iubită a lui Nicolae Guță i-a serbat ziua de naștere fetiței care este rodul iubirii de mult apusă dintre cei doi. Anais a împlinit 5 ani și, drept cadou, a primit un dar minunat de la una dintre cele mai importante persoane din viața cântăreței.

De ziua fiicei ei și a lui Guță, Beyonce de România a dat o mare petrecere, mare. Cum nu se abate de la nimic pentru a se asigura că fetița ei este fericită, artista, pe numele ei real Mădălina Georgiana Dumitriu, a strâns laolaltă mai mulți copii, pe care i-a dus la distracție.

Ce cadou a primit Anais

Nu știm ce cadouri a primit fetița lui Guță de la tatăl ei (sau dacă a primit vreunul), însă este clar că un dar anume a impresionat-o grozav pe Beyonce de România. Mama ei i-a dăruit lui Anais o brățară, pe care este inscripționat numele fetiței.

Mesajul lui Beyonce de România

„Petrecere Anais! O zi de naștere fericită, fetița mea iubită! Ai deja 5 ani. Ai crescut atât de repede, iar eu nu mă pot sătura să savurez chipul tău de înger. Îți doresc să nu pierzi niciodată curiozitatea și să rămâi un copil vesel și ascultător! Mami și buni te iubesc!”, a scris Beyonce de România.

Din ce își câștigă traiul Beyonce de România

După ce s-a despărțit de Nicolae Guță, Beyonce de România a luat viața în mâini și s-a apucat să facă tot felul de lucruri pentru a o întreține pe micuța Anais. La un moment dat, Beyonce de România era chiar și tehnician de gene false.

Beyonce de România este tehnician de unghii cu gel și se pare că are o mulțime de cliente care pleacă foarte mulțumite de munca ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro