Se apropie ziua cea mai grea pentru părinții lui Răzvan Ciobanu. Mai sunt mai puțin de 3 luni

Se apropie ziua cea mai grea pentru părinții lui Răzvan Ciobanu. Mai sunt mai puțin de 3 luni © Arhivă / Spynews

Se apropie una dintre cele mai grele zile pentru părinții lui Răzvan Ciobanu. Rudele și prietenii regretatului creator mai au trecut de o cumpănă emoțională, la începutul anului viitor, atunci când va veni ziua de naștere a acestuia.

Pe 28 ianuarie 1976, Răzvan Ciobanu ar fi trebuit să împlinească 44 de ani, fiind sărbătorit de toți cei care îi sunt apropiați. Acest lucru nu se va mai întâmpla în 2020, ziua care ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie urmând să devină, cel mai probabil, o oază de tristețe pentru toți cei care îi iubesc pe designer.

Ziua cea mai grea pentru părinții lui Răzvan Ciobanu

Părinții lui Răzvan Ciobanu au trecut deja printr-o perioadă extrem de dificilă. Zilele trecute, când ar fi fost ziua de nume a fiului lor, oamenii au mers la prezentare de modă organizată în memoria creatorului.

Evenimentul a fost unul plin de emoție, la care au fost prezente marile nume ale modei din România, precum Romanița Iovan sau Rita Mureșan. Un moment extrem de emoționant a fost acela când oamenii au venit, rând pe rând, să le ofere flori albe părinților îndurerați.

Răzvan Ciobanu a murit chiar în a doua zi de Paște, în urma unui cumplit accident rutier. Creatorul se întorcea de la mare, atunci când a pierdut controlul mașinii. S-a rostogolit pe un câmp timp de câțiva metri, după care s-a oprit direct într-un copac. Când au ajuns la fața locului, medicii l-au găsit pe Ciobanu pe jos, în afara mașinii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro