Zi plină de emoții pentru Cristian Daminuță. El și soția sa își botează astăzi fiul

+3 click pentru
galerie

Zi plină de emoții pentru Cristian Daminuță. El și soția sa își botează astăzi fiul © arhiva

Pentru Cristian Daminuță și soția sa astăzi este o zi extrem de importantă. Cei doi își vor boteza copilul, însă totul se va întâmpla într-un cadru restrâns, respectând situația pandemiei de coronavirus. 

De când a devenit tătic, Cristian Daminuță este cel mai fericit bărbat, iar același lucru poate să-l spună și soția sa Mădălina care o mămică exemplară pentru fiul ei. Cei doi părinți sunt atenți la orice pas pentru ca cel mic să aibă parte de toată atenția, dar iată că astăzi sunt mai emoționați ca niciodată. 

Deși în doreau un eveniment cu totul impresionant, cu mulți invitați, Dominic băiețul celor doi va fi astăzi botezat, însă totul se va întâmpla într-un cadru restrâns, cu puține persoane care le vor fi alături, însă bineînteles tot cu aceleași emoții pe care orice părinte le-ar trăi în momentul în care copilul lor este creștinat în Biserică. 

Fotbalistul este topit de-a dreptul după fiul său, iar dacă până nu cu mult timp în urmă pagina sa de Instagram curpinderea multe fotografii cu el singur sau alături de soția lui, iată că de când a venit Dominic pe lume totul s-a schimbat, iar bărbatul este non-stop alături de fiul său, iar pagina lui de Instagram are un alt fel de conținut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro