Zi tristă pentru Adina Buzatu: „Dumnezeu să vă aibă în pază!”

+3 click pentru
galerie

Zi tristă pentru Adina Buzatu: „Dumnezeu să vă aibă în pază!” © Instagram

Rămasă cu gândurile ei, în timp ce toată România se descurcă, așa cum poate, într-o lume în care carantina domnește, Adina Buzatu a ajuns să o ia la pas pe drumul amintirilor. Creatoarea de modă a scris câteva cuvinte despre trei persoane dragi ei, care acum nu mai sunt printre noi.

Adina Buzatu și-a amintit de trei prieteni dragi ei, la rândul lor persoane publice, care s-au stins din viață în urmă cu nu mult timp. 

Adina Buzatu, amintiri alături de „Mama Zina” și Mircea Albulescu

Creatoarea a postat o fotografie de colecție, de la petrecerea de ziua ei de naștere din anul 2007. Alături de ea îi erau, printre alții, Zina Dumitrescu și Mircea Albulescu, pe care creatoarea îi definește ca fiindu-i niște prieteni cărora acum le duce lipsa.

„Se întâmpla de ziua mea în 2007 ❤️
Mama Zina râdea cu gură până la urechi la glumele subtile și elevate ale marelui Mircea Albulescu, prietenul ei de o viață. M-a legat o prietenie profundă de acești trei oameni minunați care astăzi nu mai sunt printre noi 🖤 Vă port în suflet mereu și prețuiesc fiecare clipă, fiecare învățătură sau povață pe care le-am primit de la voi, dragii mei! Dumnezeu să va aibă în pază! 🙏🏻”,
a transmis Adina Buzatu, pe rețelele de socializare.

Mircea Albulescu a murit în anul 2016, iar Zina Dumitrescu a încetat din viață în 2019, în azilul unde și-a petrecut bătrânețile. Creatoarea a fost incinerată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro