Zici că a trecut doar o zi! Cum arăta Dani Mocanu în adolescență

+3 click pentru
galerie

Zici că a trecut doar o zi! Cum arăta Dani Mocanu în adolescență © Instagram

Astăzi, este „Regele Youtube-ului”. În adolescență, era un om simplu, care nu se gândea că va ajunge vreodată să se bucure de popularitatea pe care o are acum. Dar ce au în comun Dani Mocanu din prezent și cel din trecut? Cumea, faptul că arată cam identic. Da, serios. Au trecut aproape zece ani și îndrăznim să spunem că nu s-a schimbat foarte mult.

Dani Mocanu postează tot felul de lucruri pe rețelele de socializare – de la mesaje pentru dușmani, până la update-uri din viața personală (să ne amintim de celebrul implant cu păr).

Dani Mocanu, poze din adolescență

Recent, însă, a ales să își încânte admiratorii cu o mică privire în trecutul lui. Manelistul a postat o fotografie de pe vremea când avea 19 ani și când se afla la „intersecția” dintre adolescență și viața de adult.

„Așa față la 19 ani”, a scris Dani Mocanu, alături de fotografie.

Bineînțeles, comentariile fanilor au fost de-a dreptul delicioase.

„Ce tânăr fecior ai fost / 19 ani? Zici că aveau vreo 25 / Forță tanc rusesc, bro / Urât erai la 19 ani”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Recent, Dani Mocanu a fost implicat într-un scandal, alături de fratele lui Tzancă Urganul. După ce a fost scris că Dani Mocanu ar fi fost pălmuit și scuipat de fratele lui Tzancă, manelistul a ținut să infirme toate zvonurile și să își asigure fanii că „stă liniștit” și că are „o viață foarte frumoasă”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro