Zizik a devenit mămică pentru prima dată! Fosta asistentă de la „Star Matinal” a adus pe lume o fetiță

+3 click pentru
galerie

Zizik a devenit mămică pentru prima dată! Fosta asistentă de la „Star Matinal” a adus pe lume o fetiță © Instagram.com

Zi mare în familia Zizikăi! Frumoasa blondină a devenit mămică pentru prima dată. Fosta asistentă de la „Star Matinal” a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă. 

Zizik este cum nu se poate mai fericită! Fosta asistentă de la „Star Matinal” a devenit mămică pentru prima dată, după ce a adus pe lume o fetiță. Pe contul de Facebook al vedetei, colegii săi de la „Happy Dance” au postat un mesaj emoționant, prin intermediul căruia au anunțat acest lucru. Mai mult, a fost dezvăluit și numele micuței: Arianna!

„Zi specială în familia trupei de dans Happy Dance. Zizik a născut o fetiță de 3.200 kg și 54 de cm. Multă sănătate, fericire și să crești mare, Arianna!” se arată în mesajul emoționant pe care l-a primit Zizik, pe Facebook. 

Zizik a anunțat sarcina în direct

În urmă cu câteva luni, Zizik a dat marea veste că este însărcinată în direct, la „Star Matinal”. Extrem de emoționată, vedeta a povestit la momentul respectiv că își dorește enorm ca bebelușul din pântecul său să fie fetiță și iată că i s-a îndeplinit cel mai mare vis!

"Sunt foarte emoţionată. Am opt săptămâni, deocamdată burtica e mică. Sincer, şi eu abia am aflat. Doctorul mi-a spus că este mult mai ok şi n siguranţă până nu ştiu că analizele sunt ok, că sunt în perfectă stare. Îmi doresc fată, iubitul meu băiat. Iubitul meu, când am făcut testul, am plâns amândoi, ne-am îmbrăţişat, tremurat, nu mi-a venit să cred că voi fi mama, am 32 de ani. (...) Nr-am cunoscut acum un an, el este din Germania, s-a mutat în România alături de mine", a declarat Zizik, în direct la Star Matinal, în momentul în care a anunțat sarcina. 

Zizik a fost o graviduță extrem de activă. În urmă cu doar 3 zile, vedeta a postat pe contul ei de Instagram un scurt video în care făcea repetiții cu trupa sa de dans, pesemne că s-a simțit foarte bine în sarcină, astfel că și-a permis să facă mișcare până în ultima clipă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro